Cluedo ‘The Conspiracy’: interactieve GPS game

Cluedo ‘The Conspiracy’ is onze interactieve GPS game. Bij deze competitieve game kruipen jullie in de huid van een rechercheur om deze Cold Case op te lossen. Tijdens het spel ontvangen jullie per sms opdrachten en hints maar ook zien jullie de actuele tussenstanden van alle teams. Hierdoor wordt het competitieve element aangewakkerd! Welk team scoort het beste en lost deze Cold Case op?

‘The Conspiracy’

Na een aantal geruchten is deze Cold Case weer van de plank gehaald. Wie heeft de moord gepleegd en welk wapen werd gebruikt? Dit zijn de vragen die nog steeds niet beantwoord zijn, kortom: lossen jullie deze zaak op?

Verloop

Voordat jullie de bossen van de Veluwe in worden gestuurd ontvangen jullie, onder het genot van een kopje koffie of thee, een briefing. Jullie worden op pad gestuurd met de benodigde informatie, een GPS apparaat en een kaart met foto’s welke zijn genomen op een aantal locaties op de Veluwe. Daarnaast verwacht het hoofdkantoor dat jullie per sms bereikbaar zullen zijn. Jullie opdracht is het, zo snel mogelijk, ontcijferen van de naam van de dader om vervolgens het moordwapen te kunnen vinden. Hier komt wel de nodige kennis bij kijken…

Prijzen

€ 21,50 per persoon

Overige informatie

  • Aantal personen: vanaf 8
  • Duur: vanaf 1 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Inclusief: kopje koffie/thee, alle materialen, instructie en begeleiding
  • Leeftijd: n.v.t.
  • Doelgroep: iedereen die van puzzelen, competitie en buiten zijn houdt

MENU