Escape-game ‘The Forest’

Onze buiten-escape-game, ‘The Forest’, is een fantastische uitdaging voor alle escapers! Bij een normale escaperoom is iedereen gewend om binnen ‘opgesloten’ te worden en vervolgens hieruit te ontsnappen. Bij ‘The Forest’ is het de bedoeling om uit het bos te ontsnappen met zo veel mogelijk punten in zo weinig mogelijk tijd. Dit doe je door middel van een ‘digitale vorm’ van navigatie in combinatie met het oplossen van verschillende opdrachten en puzzels. Dit kan alleen via een bepaalde route die uw team leidt naar het zenuwslopende finalespel; welk team overwint alle opdrachten als eerste en zet de snelste tijd neer? ‘The forest’ is een absoluut competitief avontuur!

dropping3kopie

Spectaculaire uitbreiding? 

Breidt ‘The Forest’ uit met spectaculaire start: na ontvangst op onze locatie wordt u opgehaald door een oude legertruck die u ergens in de bossen van de Veluwe dropt (programma bereid zich met een half uur uit hierdoor).

De uitdaging

Zoekt u een ultieme uitdaging? Escape-game ‘The forest’ is, zoals de naam al aangeeft, een ‘bos-escape-game’ met diverse opdrachten. De uitdaging is dat u, zonder deze opdrachten goed op te lossen, niet terug kunt keren bij de basis en dus in het bos achter blijft…? Het ‘noodnummer’ wilt u toch niet binnen de tijd gebruiken?

Prijzen

Tot 10 vast bedrag van €215,- daarna 20,- p.p. extra

Uitbreiding met een legertruck:

€ 300,00 per truck

Overige informatie

  • Aantal personen: variabel
  • Duur: ca. 2,5 uur (inclusief ontvangst en instructie)
  • Inclusief: alle materialen, instructie en begeleiding
  • Leeftijd: vanaf ca. 10 jaar (met volwassenen erbij)
  • Doelgroep: variabel

MENU