GPS Challenge

Houdt u van buiten zijn, puzzelen, competitie en actie? Dan is onze activiteit ‘GPS Challenge’ iets voor u.

Het leuke aan een activiteit met een GPS is dat de GPS de looprichting aanwijst maar niet de wegen en paden aangeeft. Naarmate de route vordert zult u dus creatiever moeten zijn met het vinden van het juiste pad. Op de paden blijven is een must, maar moet u nou het linker of het rechter pad kiezen?

GPS Challenge 

Bij de GPS Challenge gaat u op zoek naar een zogenaamde cache, (verborgen plaats of schat) alleen hebben we wel een dwaalspoor uitgezet…
U gaat de competitie aan met de andere teams door de juiste waypoints (gemarkeerde plaatsen) zo snel mogelijk te vinden met behulp van het GPS apparaat. Hierbij dient u de puzzel met de caches het snelste op lossen.
U loopt aan de hand van een GPS een route door de omgeving, onder de verschillende waypoints hangen verschillende opdrachten en puzzels; aan u om deze op te lossen!
Na het goed oplossen van een opdracht kunt u zaken wegstrepen. Zo wordt steeds duidelijker waar de cache te vinden is. Het team dat als eerste een voorwerp uit deze cache weet terug te brengen naar de start locatie mag zich de winnaar noemen.

Maar pas op: 1 vraag verkeerd beantwoorden kan betekenen dat u naar 1 van de tig foute locaties geleid wordt. Waar zit de fout? Hoe lost u dit op? Kortom, wie lost het snelst de opdrachten op en wie is er het snelst bij de cache en het eindpunt.

DSC_1932kopie

Prijzen

€ 10,00 per persoon

Overige informatie

  • Aantal personen: vanaf 4
  • Duur: vanaf 1 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Inclusief: alle materialen, instructie en begeleiding
  • Leeftijd: n.v.t.
  • Doelgroep: iedereen die van buiten in de natuur zijn houdt

MENU