Klimbos

Klimbos Veluwe in Apeldoorn is wat je noemt het klimbos der klimbossen. Hier vind je maar liefst 10 verschillende klimavonturen en circa 90 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 18 meter. Daar word je wel even stil van… Heel even maar, want je weet: klimmen in zo’n bos wordt lachen, gieren, brullen!

Klimbos Veluwe is voorzien van een continue zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!

Klimbos 2012 Apeldoorn (Foto Rob Voss - www.robvoss.nl)

Junior Klimbos

Voor onze jonge gasten vanaf 7 jaar hebben we een speciaal Junior Klimbos ingericht. Je wordt hier groots onthaald als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter voor de andere routes haalt. Toch zijn de 2 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 25 overspanningen tegen.

Het toppunt van de dag

Ben je toe aan het grote werk, dan vind je in Klimbos Veluwe top uitdagingen. Route ‘Discvery’ begint op circa 3 meter, maar wie gaat voor het hoogst haalbare kan doorklimmen tot 18 meter op route ‘No Limit’. Daarmee maak je van een klimdag een echte topdag.

Prijzen

€ 21,95 per persoon (volwassenen)

€ 19,95 per persoon (jongeren)

€ 15,95 per persoon (junior)

Overige informatie

  • Aantal personen: vanaf 1
  • Duur: 3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Inclusief: alle materialen, instructie en begeleiding
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar 
  • Doelgroep: iedereen die van avontuur en buiten houdt

MENU