Workshops

Wij verzorgen graag een workshop voor u. Dit kan als activiteit worden geboekt, maar ook als aanvulling op een totaal arrangement. We bieden u diverse workshops:

Valkeniers workshop

Een valkeniersworkshop is een aanrader voor elk gezelschap! Bij onze valkeniersworkshop leert u, in een gezellige, ongedwongen sfeer, veel over de verschillende roofvogels. Tijdens deze demonstratie wordt er gevlogen met o.a. onze woestijnbuizerds en valken. Naast buizerds en valken zullen ook de uilen tijdens deze workshop niet ontbreken. De valkenier vertelt u ondertussen allerlei weetjes over de roofvogels en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Mozaïek workshop

Bij deze workshop maakt u uw eigen mozaïek werkstuk op een bord of dienblad. Creativiteit is hierbij de belangrijkste tool. Maak een uniek werkstuk die u na afloop direct afgewerkt mee kunt nemen naar huis.

Pizza workshop

Een workshop voor de inwendige mens. Onze echte Italiaanse pizzabakker laat u de kneepjes van het vak zien zodat u zelf een heerlijke pizza kunt maken. Uiteraard wordt de pizza direct na het maken voor u klaar gemaakt in een hout gestookte oven. Deze workshop kan ook goed ingepast worden als lunch of diner.

Chocolade-/ bonbon workshop

Zelf overheerlijke bonbons maken, wie wil dat nu niet? Met deze workshop gaat u zelf aan de slag met chocolade en de diverse vullingen. En uiteraard kunt u het eindresultaat meenemen naar huis, als het dan al niet op is..

Heeft u zelf een leuk idee voor een workshop, wij verzorgen dit graag voor u, vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijzen

Mozaïekworkshop: € 22,00 per persoon
Pizzaworkshop: € 32,50 per persoon
Chocolade bonbon workshop: € 37,50 per persoon
Valkeniersworkshop: Prijs op aanvraag

Overige informatie

  • Aantal personen: vanaf 10
  • Duur: afhankelijk van de groepsgrootte
  • Inclusief: alle materialen, instructie en begeleiding
  • Leeftijd: n.v.t.
  • Doelgroep: allerlei

MENU