Expeditiedag

Bij het Expeditiehuis hebben wij een uniek programma om uw vergadering of strategische sessie tot een groter succes te maken. Wij noemen dit programma ‘de Expeditiedag’.

Programma

U start deze dag in het Expeditiehuis. Hierna trappen we de dag af met het uitdelen van de routekaart. Vervolgens krijgt de teamleider van uw team een schema van de dag. De dag wordt voorgezeten door deze teamleider en jullie zijn verder self supporting.

Na de kick off vertrekt u en komt u onder andere het Expeditie eiland, de kroeg en onze dromenkamer tegen. Op al deze locaties krijgt u verschillende werkvormen te doen. Deze werkvormen passen wij aan op het doel van uw dag.

Extern

Brengt u een eigen trainer mee of bent u zelf trainer/traingsbureau, dan is dit programma zeker geschikt voor u. Wij faciliteren dan graag onze locaties en de bijbehorende horeca. Alle werkvormen kunt u dan eventueel ook zelf verzorgen.

Prijzen

Dit is een op maat gemaakt programma en daarom kunnen wij hiervoor geen standaard prijs geven. U kunt rekening houden met een minimale investering van € 145,00 per persoon.

Inclusief

– Ontvangst koffie/thee en smoothies
– Expeditie programma
– Zaalhuur
– Huur Expeditie Eiland
– Fietsverhuur
– Healthy Lunch
– Healthy Snacks

Optioneel
– Trainer

IMG_8153


MENU