Contact
Hoe kunnen wij u helpen?
Mail

Heeft u vragen over onze acitiviteiten of arrangementen?
Mail ons op:
info@expeditiehuis.nl

Bel

Bel ons op:
055 - 203 22 73

Chat

Heeft u snel een vraag? stel deze via de chat! Voeg ons toe op WhatsApp. 055 - 203 22 73

Escape Rooms

Een escaperoom wat houdt dat in?

Een escaperoom is een activiteit/ spel waarbij je, door middel van teamwork, speurwerk, communicatie en fysieke activiteit verschillende experimenten moet oplossen om zo binnen 60 minuten uit de room te ontsnappen.

Escape Park Veluwe

Maak kennis met Escape Park Veluwe: de escaperooms van het Expeditiehuis. Wij staan bekend als de actiefste escaperoom van Nederland. Onze escaperooms leiden u terug in de tijd naar de jaren ’70 en vertellen het verhaal van Dr. R. Macaque en zijn onderzoeken. Door middel van teamwork, speurwerk, communicatie en fysieke activiteit kunnen de mysteries rondom Dr. Macaque worden opgelost en lukt het een team om binnen 60 minuten uit de room te ontsnappen.

Wij hebben twee escaperooms: ‘het Simiae Instituut’ en ‘de Werkplaats’. De escaperooms zijn speelbaar voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder, ongeacht fysieke conditie.

Heeft u de muscles en de brains om te ontsnappen?

Junior Escaperoom
Sinds oktober 2016 hebben wij ook voor kinderen vanaf 10 jaar een Junior Escaperoom! De Junior Escaperoom wordt gespeeld in het Simiae Instituut, maar de opdrachten en puzzels zijn dan ingericht op kinderen.